Våga bära långkalsonger

Jag och Träsktrollet är ju med i en obskyr sekt som heter VBLK (Våga Bära LångKalsonger), emedan pissenisse och Öfversten är med i en motståndsgrupp som heter VVLK (Våga Vägra LångKalsonger).

Vi i VBLK anser att vid nollgradig temperatur eller under så bör man få bära långkalsonger, även på en fotbollsplan. Eller som Träsktrollet uttrycker sig ”Jag fryser så om rumpan annars”. Då ska man vara medveten om att Träsktrollet har en jäkligt stor rumpa att frysa om.

De i VVLK anser dock att långkalsonger är en religiös och politisk markering och bör därmed inte tillåtas på offentliga platser, skolor eller idrottsevenemang. De tar stöd av vad Frankrikes regering beslutat och vad IOK beslutat om religiösa och politiska markeringar på ovan nämnda ställen.

Vi i VBLK försöker desperat se till att nästa fotbolls-VM sker i Februari i Novosibirsk när temperaturerna ligger runt minus 50 grader Celsius. Vi hoppas också att Frankrikes regering och IOK kommer att vara närvarande i sina tunna kostymbyxor utan långkalsonger och mössa.

Hälsar Träsktrollet och Ingi.

En reaktion till “Våga bära långkalsonger

Lämna en kommentar