Rolf och Lars-Lasse-Leif-Leffe.

Det kan ha sina fördelar att inte förstå djurens språk. Men tyvärr i träsket så har vi en del mytiska varelser som faktiskt kan prata med både djur och människor. Lite grann som doktor Dolittle.

Nåja hur som helst så skaffade vi en liten tik av rasen mastiff som vi döpte till Molly. Jupp hon var ju inte så liten speciellt länge, även om hon var och fortfarande är den raraste varelse man kan tänka sig. Hon är så snäll och hjälpsam och tar hand om både småtrollen och smådrakarna.

Dock var det så att vid två års ålder så förklarade hon för Träsktrollet att hon inte alls ville heta Molly. Hon ville heta Rolf! Så nu har vi en mastifftik som heter Rolf.

Inte nog med detta. Det kom en järv som flyttade in i Träsket. Ja vad tror ni att vi döpte honom till? Ja såklart det blev Jerry. Det tog inte mer än två veckor innan han anförtrodde sig till Kontorstrollet att han helst ville kallas för (nu får ni häpna) Lars-Lasse-Leif-Leffe.

Så nu har vi en jättelik tik som kallas Rolf och en järv som kallas Lars-Lasse-Leif-Leffe!

Fattar ni hur pinsamt det är när man ska ropa in djuren på stranden? Det är redan tillräckligt pinsamt med en jättelik mastiff och en järv på ovan nämnda strand.

Nåja, vi har åtminstone lyckats uppfostra järven Lars-Lasse-Leif-Leffe, att inte ta så stora bett ur knävecken på folk som inte är väldigt elaka.

Hälsar vi i Träsket.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s