Frånvaro

Bloggen har ju inte blivit uppdaterad sedan jul, och pissneisse samt undertecknad måste be om ursäkt för detta.

Problemet är att både pissenisse och undertecknad inte har några semesterdagar kvar och därmed har vi jobbat varje icke röd dag i mellandagarna, emedan resten av träskfamiljen, förutom Öfversten, valt att vika sig till Seychellerna, Maldiverna och så klart Time’s Square i N.Y. på nyårsafton.

Nu börjar de flesta träskmedlemmar, (dock inte mänskliga träskmedlemmar), börja lära sig hur man viker ihop tids-rums-rymden utan att få med sig kreaturen, dvs kossorna, grisarna, gässen, getterna, hästarna, fåren och hönsen, samt mig och pissenisse.

Så pissenisse och undertecknad fick slita åtta timmar var på kontoret, för att sedan gå hem till träsket och ta hand om kreaturen. Mata, mocka och mjölka.

Tack och lov så är ju inte Jacko någon vidare festprisse, ja han är ju en gourmand, men när maten är slut så viker han sig gärna tillbaka till träsket för att se till att hönsen och kycklingarna mår bra. Och när han ändå är där så tittar han till grisarna, hästarna, fåren och getterna. Vilket i princip innebär att det bara är korna som jag och pissenisse måste se till. Kossorna är ju som sagt lite skeptiska till Jacko. De tycker det här med att vika ihop rymd och tids-väven är lite väl onaturligt. Det går inte riktigt ihop med deras tro.

Hundarna, gässen och katterna tar ju Öfversten hand om och han hade ju ingen önskan om en julresa.

Hälsar Öfversten, pissenisse och Ingi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s