Julgardiner och slädar

Nu har pissenisse, efter en kraftig påtryckning från pissenissan, strukit julgardiner. Hur manligt är det på en skala, undrar både pissenisse och Öfversten.

Nåja det värsta var inte att stryka julgardiner, utan att pissenissan var i samma rum och krävde att sportkanalen på TV skulle vara på. Ja det är ju nu pissenissan som är den i Träsket som tittar på ALL idrott förutom ishockey, amerikansk fotboll och baseball.

Hur som helst så blev det en kanal där de visade vuxna män som åkte pulka. Rodel kallas det tydligen enligt pissenissan. Det är tydligen en OS-sport.

Träsktrollet och kontorstrollet som är otroligt barnsliga tog genast tillfället i akt och vek Träsket till en kyligare och snörikare geografisk position och åkte pulka med trollungarna, åsnedrakarna, kultingarna, valparna, killingarna och lammen. Tom några av kycklingarna och kattungarna var med.

Men vad är nästa OS-gren om pulkåkning är en av dem? Snöbollskrig? Långrep? Ivägsnäppning av snorkuse?

Hälsar pissenisse.

PS.

pissenisse tror att den enda anledningen till att pissenissan inte bryr sig om ishockey är det faktum att Hammarby är så dåliga på det.

/DS

PPS.

Öfversten undrar varför man måste byta gardiner inför jul och påsk. ”Om gardinerna fungerar annars, varför för böfvelen måste man byta ut dem?” undrar han. Undertecknad håller med. Dessutom undrar undertecknad varför man måste ta död på en ung frisk gran för att ställa den i vardagsrummet där den dör för att man sedan ska få barr i fötterna i ett halvår.

Hälsar Ingi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s