Undervisning i Träsket

Några utav mina läsare har ju frågat om hur vi tar hand om undervisningen i Träsket, med tanka på alla trollungar och åsne-drak ungar som finns här.

Jo svaret är ganska enkelt. Det är Jocko som sköter den största delen av undervisningen, dvs matematik, fysik, geografi, idrott, konst samt språk. Jocko är förmodligen den enda varelse som kan lösa en komplex differentialekvation i huvudet på 2 sekunder, som universitetsprofessorer har jobbat på att lösa i flera år. Dessutom så talar Jocko 17 språk flytande. Men trots att han kan alla svordomar i sammanlagt 39 språk, så lär han inte ut ett enda av dem till barnen.

Han är så populär som lärare att tom några av smågrisarna är med på lektionerna. Vi har faktiskt två stycken kultingar som klarar av att lösa andragradsekvationer. De är dock ganska dåliga på engelska, men helt ok på danska och holländska. Kultingarna menar jag.

När det gäller historia och samhällskunskap måste däremot vi andra medlemmar i träsket hjälpa till. Historia blir ju gärna Träsktrollets område ity han ju ändå är 250 år gammal. Ibland hjälper även Öfversten till när det gäller militärhistoria, men då är alltid prinsessan närvarande för att stoppa olämpligheter.

Kemi får ju de flesta av oss inte undervisa i, ity det brukar alltid sluta med explosioner. Men pissenissan och prinsessan får sköta enklare kemiundervisning och så tar vi in den äldre lillpissenissan för de mer avancerade lektionerna. Hon har ju ändå en master i kemi.

Ekonomi undervisar åsnan i och draken undervisar i biologi och musik.

Jo, jag undervisar i religion och vetenskapshistoria.

Mvh,

Ingi Björnsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s