Träsktrollet och grisarna

Träsktrollet blev lite ledsen när jag skrev att han brukade äta upp, katter, kaniner, råttor, ekorrar och tom griskultingar.

”Hur många kultingar har jag ätit upp de senaste 20 åren? Jo tre stycken. Tre stycken på 20  år!”, säger han. Då är det naturligtvis levande kultingar som han har ”råkat” få i sig.

”Ja men har inte ni stoppat in en vindruva eller en lösgodis när ni är hungriga och går runt i affären?”, frågar han och det kan vi ju inte förneka. Det har ju tom statsminister Göran Persson gjort.

”Kaniner, råttor och ekorrar, står jag för!” säger Träsktrollet. ”Katter är väl lite tveksamt, men de är ju så nedrans elaka och lömska, så det är klart att det gärna slinker ner en eller två.”

Till träsktrollets försvar ska man ändå nämna att det är han som tar hand om våra grisar och han gör det med stor kärlek. Han älskar grisarna och grisarna älskar honom. Varje kväll går han ner och läser godnattsaga för grisarna innan de kryper in i sina egna bås i stian.

Favoritsagorna hos grisarna är Nalle Puh och Harry Potter, men även Pip-Larssons och Pippi Långstrump.

Dock är  det så att prinsessan numera ALLTID ser till att träsktrollet är rejält mätt innan han ska ner och läsa godnattsaga för grisarna. I synnerhet när vi har kultingar.

Hälsar Ingi och prinsessan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s