Träsktrollet & vegetarianism

Undertecknad är ju inte precis vegetarian även om jag med allt mer stigande ålder har börjat uppskatta vegetarisk, och tom vegansk, mat allt mer.

Pissenisse och kontorstrollet är dock strikta vegetarianer. Träsktrollet hävdar att han är vegetarian, men när han tror att ingen ser så försvinner det då och då en katt, ekorre, råtta, kanin eller tom en liten griskulting ner i hans enorma käft.

Konfronterar man honom om detta så är hans svar:

-”Vadå, den flög in i munnen på mig och jag hann inte spotta ut innan jag råkade svälja den. Har det aldrig hänt dig att en fluga flyger in i munnen på dig när du cyklar och du råkar svälja den? Gör det dig då till en flugätare?”

Att vi övriga påpekar att det är väldigt få griskultingar som flyger och att träsktrollet inte befann sig på en cykel under den aktuella händelsen, hävdar träsktrollet är hårklyverier, petitesser och paragrafrytteri.

Råttorna är det väl bara bra om han äter upp, men det är lite trist när man är ute och promenerar och några av katterna eller kultingarna hänger på, och så helt plötsligt: ”Nä men var är Missan alt. Lillnasse?”, och träsktrollet börjar humma, titta upp i himmelen och smått rodna.

Hälsar,

Ingi Björnsson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s