Lediga lägenheter

Öfverste von Gyllenstråhle blev riktig upprörd här om dagen. Han fullkomligt skrek: ”Har ni hört att en fjärdedel av träskets allmännyttiga bostäder ska reserveras för flyktingar!”

Lugna ner dig nu farfar, sa pissenisse. Vi har ju typ 8 allmännyttiga bostäder här i träsket och ingen av dem har varit ledig de senaste tjugo åren, så vad är problemet.

Detta fick ju dock igång träsktrollet och kontorstrollet, som ju är sanna humanister i själ och hjärta. De började genast spekulera om man kanske kunde bygga bostäder i naturreservatet där bortom skogskrönet. ”Det är ju ända bara jag och kontorstrollet samt någon enstaka bäver som traskar omkring där.” sa träsktrollet. ”Och det ligger ju mitt i träsket nära tunnelbana och allmänna kommunikationer, kanske skulle man ha naturreservaten längre bort från själva träskcentrum?”, spekulerade träsktrollet.

”Ja dessutom så har vi ju två tredjedelar av träsklandet som är i princip obebyggt”, sa kontorstrollet. ”Jämför det med Gaza-remsan där de bor typ 17 stycken per kvadratmeter”.

Tyvärr, när kontorstrollet nämnde ”Gaza-remsan”, så föll ju all resonlig diskussion bort, ity resten av diskussionen mest handlade om pruttskämt och hur illa det måste lukta i ”Gaza-remsan”.

Men jag tror att vi till slut kom överens om att vi har rätt mycket plats här i träsket och att vi förmodligen har lite mat över.

Hälsar pissenisse, träsktrollet och kontorstrollet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s