Öfversten, lösenord och krypton

Det har ju tyvärr visat sig att Öfverste von Gyllenstråhle är en extrem skicklig kryptolog. Det finns tyvärr icke ett lösenord eller ett krypterat lösenordsvalv som Öfversten inte kan hacka sig in i. Eller som Öfversten väljer att säga: ”Haha trodde ni att jag skulle överleva trettioåriga kriget, första världskriget, finska vinterkriget och andra världskriget utan kunskaper i kryptologi?”. Nu hävdar ju Öfversten dessutom att han var hjärnan bakom att knäcka Enigma-kryptot, men vi tar allt vad Öfversten säger med en nypa, eller ett ton, salt.

Problemet är dock att Öfversten trots sin ålder är så kompetent i sin hackning att han regelbundet knäcker mina lösenord, trots att de är såpass komplicerade som typ ”Password1”, ”Abcd1234” och ”Qwerty”. När Öfversten får tag på mina lösenord så fullkomligt älskar han att skriva inlägg i mitt, pissenisses eller prinsessans namn, både i bloggen och på twitter.

Så härmed vill både pissenisse, jag och prinsessan påpeka att ingenting som skrivits i våra namn kan tas med allvar, ity det lika gärna kan vara Öfversten som skrivit inläggen.

PS.

Träsktrollet och kontorstrollet bara skrattade åt detta inlägg och påstod att vi aldrig skrivit något seriöst överhuvudtaget. Pissenissan bara fnös åt detta och sa ”Kan ni inte ägna er åt något seriöst istället?”

Så därför vill pissenisse och jag att be er betänka lite seriösa saker såsom:

http://www.sos-barnbyar.se/

https://unicef.se/bli-varldsforalder

https://www.raddabarnen.se/

https://sverigeforunhcr.se/

Det finns även många andra organisationer som gör sitt bästa för att lindra lidandet i världen, som är väl värda att bidra till.

/Hälsar samtliga i träsket, tom katten Scratch.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s